Çilekli Ekmek Tatlısı

Malzemeler

Yarım kg çilek
2 su bardağı tozşeker
2 su bardağı su
Bir buçuk paket tuzsuz etimek
Arzuya göre 1 top dondurma

Çilekli Ekmek Tatlısı Yapılışı

Çileklerin sap kısımlarını temizleyip, bol suyla yıkadıktan sonra tencereye aktarın. Üzerine suyu ve tozşekeri ekleyin. Kıvamlı bir şurup haline gelene dek kaynatın. Etimekleri bu şurup ile ıslatın ve bir su bardağının ağız kısmıyla kesin. Aralarına çilek koyup, üç kat olacak şekilde üst üste dizin. Dondurmayla birlikte servis yapın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Veka Medya

Dijital Medya Yayıncılığı | Tanıtım Yazısı | Backlink | PR hizmetleri | Medya Planlama | SEO | TV Film Program Yapım | E-posta: vekamedya@gmail.com | Web: www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu

Bumerang - Yazarkafe