Kelebek Makarna

Malzemeler

Mor lahanalı makarna hamuru
Pancarlı makarna hamuru

Cenova usülu petso sos için:
1 ya da 2 diş sarmısak
50 gram dolmalık fıstık
125 gram fesleğen (saksıda büyümekteolan ufak tere yapraklarını ve keten tohumu filizlerinin ufak yapraklarını kullandım)
1 su bardağından 1 parmak eksik sızma zeytinyağı

Üzerine:
Rendelenmiş parmesan peyniri

Kelebek Makarna Yapılışı

Mor lahana ve pancarlı hamurun birleşmesinden oluştu. Kelebek makarna şekli vererek kuruttum.

Cenova usulü pesto sos:
Sarmısağı ezip diğer malzemelerle karıştırıp, sosu hazırlayın. Makarnaları hafif diri kalacak şekilde haşladıktan sonra servis tabağına alın. Sosu üzerine gezdirin. Parmesan peyniri serperek servis yapın

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Veka Medya

Dijital Medya Yayıncılığı | Tanıtım Yazısı | Backlink | PR hizmetleri | Medya Planlama | SEO | TV Film Program Yapım | E-posta: vekamedya@gmail.com | Web: www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu

Bumerang - Yazarkafe