Keçi Peynirli Arpa Şehriye Pilavı


Malzemeler:


1,5 su bardağı arpa şehriye
2 çorba kaşığı tereyağı
1,5 su bardağı et veya tavuk suyu
100 gram keçi peyniri

Keçi Peynirli Arpa Şehriye Pilavı Hazırlanışı:


Pilavı pişireceğiniz tencereyi iyice ısıtın. Tereyağını ve arpa şehriyeleri ilave edin, arpa şehriyelerin rengi kararıncaya kadar kavurun. Sıcak tavuk veya et suyunu ve tuzu ekleyin. Birkaç taşım kaynatıp tencerenin kapağını kapatın. Kısık ateşte arpa şehriyeler suyunu çekene dek pişirin. Ocaktan alın. Rendelenmiş keçi peyniri ile tatlandırın. Tencerenin kapağını tekrar kapatın. 10 dakika dinlendirdikten sonra servise hazır edin.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Veka Medya

Dijital Medya Yayıncılığı | Tanıtım Yazısı | Backlink | PR hizmetleri | Medya Planlama | SEO | TV Film Program Yapım | E-posta: vekamedya@gmail.com | Web: www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu

Bumerang - Yazarkafe