Tutma Aşı Tarifi

Malzemeler

1 adet orta boy soğan
1 su bardağı haşlanmış mercimek
1 su bardağı haşlanmış nohut
4 su bardağı su
Birer tutam reyhan
nane
sumak
tuz
3 çorba kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı salça
Yarım adet limonun suyu


Tutma Aşı Yapılışı


SOĞANI tereyağında kavurun. Üzerine salçayı ekleyip karıştırın. Ardından haşlanmış mercimeği, nohutu ve suyu katıp yarım saat pişirin. Tuzunu ayarlayın. indirmeye yakın çorbaya baharatlarını ve limon suyunu katın. Bir taşım kaynattıktan sonra ocaktan indirin. Servis yapın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Veka Medya

Dijital Medya Yayıncılığı | Tanıtım Yazısı | Backlink | PR hizmetleri | Medya Planlama | SEO | TV Film Program Yapım | E-posta: vekamedya@gmail.com | Web: www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu

Bumerang - Yazarkafe