Crumble Balık


Malzemeler

  • 4 parça mezgit fileto
  • 1 çay bardağı un
  • 1 çay bardağı galeta unu
  • 1 çay bardağı ceviz
  • 2 diş ezilmiş sarmısak
  • 4-5 dal ince kıyılmış maydanoz
  • 1 çay kaşığı hardal
  • 2 çorba kaşığı zeytinyağı
  • Tuz ve karabiber

Crumble Balık Yapılışı

BALIKLARIN her iki tarafını tuzlayın. Un, galeta unu, ceviz, sarmısak, maydanoz, hardal, tuz, karabiber ve zeytinyağını iyice karıştırın. Balıkların üzerine bu karışımı paylaştırın. Yağlanmış tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Veka Medya

Dijital Medya Yayıncılığı | Tanıtım Yazısı | Backlink | PR hizmetleri | Medya Planlama | SEO | TV Film Program Yapım | E-posta: vekamedya@gmail.com | Web: www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu

Bumerang - Yazarkafe