Baharatlı Kahvaltı Ekmeği


Malzemeler

Yarım su bardağı sızma zeytinyağı
1 adet baton ekmek
2-3 diş sarmısak
1 çorba kaşığı pulbiber
2 çorba kaşığı kekik

Baharatlı Kahvaltı Ekmeği Yapılışı

ZEYTİNYAĞINI bir kaba alıp dövülmüş sarmısakları üzerine ekleyin. Ekmeği dilimleyip üstüne zeytinyağlı karışımdan sürün. Pulbiber ve kekik serpip fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üstleri kızarana kadar pişirip servis yapın.

✎ Mutfağınız için olmazsa olmaz olan her bilgi burada!

Veka Medya

Dijital Medya Yayıncılığı | Tanıtım Yazısı | Backlink | PR hizmetleri | Medya Planlama | SEO | TV Film Program Yapım | E-posta: vekamedya@gmail.com | Web: www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu

Bumerang - Yazarkafe