İlk Bakış Ürün İkinci Bakış Etiket

İlk Bakış Ürün İkinci Bakış Etiket
Herhangi bir mağazada gezdiğimizde ilk gözümüz ürüne bakar sonraki bakışımız etiketine bakmaktır. Karmaşık yazıların, dağılmış mürekkebin olduğu bir etiketi okumak keyifsizdir. Birde etiketi okuyamadığımız zaman mağazada kasaya ya da görevliye kadar gidip "Bunun fiyatı okunmuyor yardımcı olur musun" dediğimiz olur. Tam bir zaman kaybıdır. 
 
Ama düzgün yazılmış okunaklı ve kaliteli etiketler sizin ürününüze verdiğiniz değerini de gösterir. Aslında görsel açıdan ürün reklamı için son derece önemli bir konudur.
 
Dufold Etiket Ne Demektir?
 
Etiketlerin yüzlerce çeşidi bulunmaktadır. Çok az kısmı özel etiketler kategorisine girer. Bu özel etiketiler den bir tanesi de dufold etiketlerdir. Arka tarafı yapışkanlı etiketlerdir.
 
Dufold Etiket Teknik Özellikleri Nelerdir?

Bobinlerin iç çapları (masura) değişik ölçülerde üretilir. 40 mm / 50 mm / 65 mm / 85 mm / 100 mm standartlarında üretilirler. Seçeceğiniz herhangi bir ebattaki dufold etiketin uzunluğu 35 mt olacaktır. Bir rulo etiketin üzerinde parçalar halinde beyaz etiketler bulunur ve sizin alacağınız etiket büyüklüğüne göre seçim yapabilirsiniz.

Bobinin sağ ve sol kenarlarında sıyırmalar vardır. Bu sıyırmalar bobini çıkarmanızda yardımcı olacak sıyırmalardır. Inkjet etiketler olarak da adını duyabilirsiniz.

Yüzeyleri son derece mükemmel mürekkep tutar. Mürekkep dağılma ve akma yapmaz. Bu yüzden dufold etiketlerin fiyatları diğer etiketlere göre daha yüksektir.

Altındaki yapışkan kağıdı ile üretilirler. Bu yapışkanlı kağıdın etikete bakan kısmı kaygan bir yapıya sahiptir. Bu özelliği sayesinde etiketi rahatlıkla arkasındaki yapışkanlı kağıdından ayırabilirsiniz.

Rulo halinde satın alabileceğiniz gibi A4 boyutlarında da satın alma seçeneğiniz bulunmaktadır. A4 tercihinizde etiket boyutlarınızı bildirmeniz gerekir. Paket halinde sipariş verilir ve genelde bir paket de 100 adet A4 ebatlarında kağıt bulunur.

Dufold Etiket Çeşitleri Nelerdir?
 
İki çeşidi bulunur. 

Kağıt bazlı dufold etiket (kuşe mat ve kuşe parlak)

Plastik bazlı dufold etiket (pp mat-pp parlak-pp şeffaf)

Dufold Etiketlerin Avantajları Nelerdir?
 
Kağıt bazlı dufold etiketler: Kuşe mat ve kuşe parlak çeşitleri bulunur. Yüzeyleri beyazdır, suya dayanıklıdır, deformelere dayanıklıdır. 
 
Bu ürünü satın alacağınız zaman iç göbek masura bobin çapına dikkat ediniz ve yazıcınızın bu tür etiketlere uygun olup olmadığından emin olunuz.
 
Plastik bazlı dufold etiketler: pp mat-pp parlak ve pp şeffaf olmak üzere üç çeşidi vardır.

Yüksek yapışkanlık özelliğine sahiptir.

Yırtılmaz, nemden, sudan etkilenmez mürekkep renklerinde solma yapmaz. 

Mürekkep püskürtmeli (inkjet) yazıcılarda kullanabilirsiniz.

Bu etiket ile ürünlerinize renkleri mükemmel görünen etiketler hazırlayabilirsiniz. Logonuzu basabilirsiniz, fotoğraf kalitesinde görseller basabilirsiniz.

Etiketlerinizin mat mı? parlak mı? şeffaf mı? olacağına siz karar vermelisiniz. Etiketi nerede kullanacaksanız ürününüzü et güzel gösterecek etiketi seçmek sizin zevkiniz olacaktır. Güzel seçilmiş bir etiket ise yaptığınız işi kaliteli, güvenilir ve değerli kılacaktır.
 
Dufold Etiketin Faydası Nedir? Neden Tercih Etmeliyim?
 
Bir ürününüz var ve eminiz ki çok değerli. Ürününüz mükemmel, çok da güzel bir paketlemesi var ama markanızı çok kötü bir etikete basmışsınız. Mürekkebi dağılmış, renkler birbirinin içine girmiş. Bu görüntü hiç hoş görülmeyecektir. Ürüne verdiği imajda negatif bir imaj olacaktır.
 
Tam tersini düşündüğümüzde ürününüze göre dufold etiket ile hazırlanmış baskılarınız olsun. Etiketiniz canlı renklerde ve hiç bir mürekkep akması, dağılması yok. Marka adınız net bir şekilde okunuyor. Logonuzun renkleri ve hatları tam anlamı ile mükemmel görülüyor. Dufold etiketi ürününüze yapıştırdığınızda mükemmel ve değerli olan ürününüze verdiğiniz değeri görsel olarak da müşterinize yansıtmış olacaksınız. 
 
Dufold Etiket Fiyat Performans İlişkisi
 
Bu etiketler özel sınıflandırılmış etiketler kategorisinde olduğu için fiyatı da diğer ürünlere göre yüksek olabiliyor. Ürününüz bu mükemmellik deki etiketi hak edecektir. Çünkü olumlu geri dönüşler sizi memnun edecektir.
 
Vermiş olduğunuz fiyat kaliteli ve özel bir etikete ödediğiniz fiyattır. Fiyatına göre performansını size kanıtlayan bir üründür. Ürününüze dufold etiketler ile görsel değerinizi gösterin.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Veka Medya

Dijital Medya Yayıncılığı | Tanıtım Yazısı | Backlink | PR hizmetleri | Medya Planlama | SEO | TV Film Program Yapım | E-posta: vekamedya@gmail.com | Web: www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu

Bumerang - Yazarkafe