Bademli, Sübyeli Şerbet


Malzemeler

  • 100 gram pirinçten yapılmış sübye
  • 100 gram toz badem
  • 1 adet çubuk tarçın
  • 2 çorba kaşığı bal
  • 1 su bardağı süt

Bademli, Sübyeli Şerbet Yapılışı

SÜBYEYİ, bademi ve tarçını derin bir kaba aktarın. Üzerini 3 parmak (5 cm) geçecek kadar sıcak su ekleyin. Bir gece bekletin. Çubuk tarçını çıkartın. Muhallebiyi blenderden geçirin. Ardından tülbentten süzün. Üzerine süt ekleyip (sıcak ya da soğuk), balı da ilave edip iyice karıştırın. Bardağa aktarıp servis yapın. (Şerbetiniz yoğun bir ayran kıvamında olmalı.)

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Veka Medya

Dijital Medya Yayıncılığı | Tanıtım Yazısı | Backlink | PR hizmetleri | Medya Planlama | SEO | TV Film Program Yapım | E-posta: vekamedya@gmail.com | Web: www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu

Bumerang - Yazarkafe