İzmir Tulumlu Cevizli Kaypa Sarma

Malzemeler:

• 10 adet kaypa biber
• 250 gram izmir tulum peyniri
• 200 gram ceviz
• 1 demet maydanoz
• 1 demet der

Hazırlanışı:eotu
• 1 çay kaşığı kimyon
• 1 çay kaşığı karabiber
• 1 tutam taze fesleğen
• 1 tutam biberiye
• 1 kahve fincanı kavrulmuş susam

Cevizlerinizi mutfak robotunuzdan geçirin. Tulum peynirinizi rendeleyip cevizlerve baharatlarla iyice karıştırın, ince doğradığınız dereotu, maydanoz, taze fesleğenleri de ekleyip güzelce karıştırın. Kaypa biberlerinizi fırında veya ızgarada közleyin, zarların soyup çekirdeklerini alın. Uzunlamasına ikiye kestiğiniz biberlerin içine peynirli karışımdan koyarak güzelce sarın ve kavrulmuş susam serperek zeytinyağıyla servis yapın.

✎ Mutfağınız için olmazsa olmaz olan her bilgi burada!

Veka Medya

Dijital Medya Yayıncılığı | Tanıtım Yazısı | Backlink | PR hizmetleri | Medya Planlama | SEO | TV Film Program Yapım | E-posta: vekamedya@gmail.com | Web: www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu

Bumerang - Yazarkafe