Macaron Kulesi


Malzemeler

1 adet yumurtanın akı
1 çay bardağı tozşeker
4’er çorba kaşığı pudraşekeri ve
toz badem
1 top dondurma
Süslemek için:
Meyve parçaları ve nane yaprağı

Macaron Kulesi Yapılışı

YUMURTA akını, iyice kabarıp, köpük olana dek çırpın. Çırpma işlemi sırasında tozşekeri yavaşça ilave edin. Pudraşekeri ve toz bademi karıştırarak ekleyin. Karışımı sıkma torbasına alıp, yapışmaz yüzeyli fırın tepsisine 8 adet yuvarlak beze çıkarın. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 15-20 dakika pişirip, soğumaya bırakın. Macaronları servis tabağına üst üste koyun. Üzerine dondurmayı yerleştirin. Meyve parçaları ve nane yaprağıyla süsleyerek servis yapın

✎ Mutfağınız için olmazsa olmaz olan her bilgi burada!

Veka Medya

Dijital Medya Yayıncılığı | Tanıtım Yazısı | Backlink | PR hizmetleri | Medya Planlama | SEO | TV Film Program Yapım | E-posta: vekamedya@gmail.com | Web: www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu

Bumerang - Yazarkafe