Kalp Kurabiyeler


Malzemeler

Sable hamuru için: 2 çay bardağı pudraşekeri
300 gram tereyağı
4 su bardağı + 2 çorba kaşığı un
2 kahve fincanı toz badem
Yarım çay kaşığı toz vanilya
1 adet yumurtanın akı

Süsleme için: 
1 adet limonun suyu
5 çay bardağı pudraşekeri
1 çay kaşığı titanyum
2 damla kırmızı gıda boyası
2 damla pembe gıda boyası
3-4 çorba kaşığı arjantin şekerleme

Kalp Kurabiyeler Yapılışı

HAMURU hazırlamak için, pudraşekeri ve tereyağını geniş bir kaba alıp elinizle 1-2 dakika karıştırın. Üzerine unu, toz bademi ve toz vanilyayı ekleyin. Daha sonra yumurta akını da katıp 1-2 dakika yoğurun. Hamuru 1 cm kalınlığında açıp kalp kalıplar ile kesin.

Hanım MutfağıKurabiyeleri yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 165 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Süsleme sosunu hazırlamak için, limon suyunu küçük bir kaba alın. Üzerine elenmiş pudraşekeri ve titanyumu ekleyip yedirin. Beyaz sosu 3'e ayırın. Bir bölümüne kırmızı diğerine pembe boyayı ekleyip karıştırın.

Elinizdeki beyaz, kırmızı ve pembe soslarla, pastacı duy uçlarını kullanarak kurabiyelerin üstlerini süsleyin. Aralarına gümüş renkli arjantin şekerlemelerini yerleştirin.

✎ Mutfağınız için olmazsa olmaz olan her bilgi burada!

Veka Medya

Dijital Medya Yayıncılığı | Tanıtım Yazısı | Backlink | PR hizmetleri | Medya Planlama | SEO | TV Film Program Yapım | E-posta: vekamedya@gmail.com | Web: www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu

Bumerang - Yazarkafe