Hindistan Cevizli Salata


Malzemeler

1 çorba kaşığı hindistancevizi
1 su bardağı pirinç
250 gram taze fasulye
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 adet kırmızı biber
1 çay bardağı konserve mısır
Tuz

Üzerine: 
1 çorba kaşığı toz hindistancevizi
5-6 dilim hindistancevizi,
nane yaprağı

Hindistan Cevizli Salata Yapılışı

PİRİNCİ yumuşayana kadar haşlayın ve süzün. Ayıklanmış ve verev doğranmış taze fasulyeyi 10 dakika haşlayın. Suyunu süzdükten sonra zeytinyağında hafif kavurun. Üzerine jülyen doğranmış kırmızı biberi ekleyin. 1-2 dakika daha kavurduktan sonra haşlanmış pirinç, mısır ve hindistancevizini katın. Tuzunu ayarlayın. Tüm malzemeyi karıştırın ve servis tabağına alın. Üzerine hindistancevizi serpin. Dilim hindistancevizi ve nane yaprağı ile süsleyerek servis yapın

✎ Mutfağınız için olmazsa olmaz olan her bilgi burada!

Veka Medya

Dijital Medya Yayıncılığı | Tanıtım Yazısı | Backlink | PR hizmetleri | Medya Planlama | SEO | TV Film Program Yapım | E-posta: vekamedya@gmail.com | Web: www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu

Bumerang - Yazarkafe