Daha Kolay Soymak İçin...


Mutfakta sıklıkla kullanılan sebze ve kuruyemişlerin kabuklarını daha kolay soymak için:


Patlıcan: Salata ya da beğendi yapmak için közlediğiniz patlıcanların kabuklarını çok ince akan bir musluk altında rahatça soyabilirsiniz.

Sarmısak: İşte size şef aşçıların yöntemi: Sarmısağı dişlerine ayırın. Düz bir zeminde, bıçağın yassı tarafıyla üstlerine bastırın. Kolayca soyunduğunu göreceksiniz.

Soğan: Yemeklerin temel malzemesi soğan soyarken gözlerinizi yaşarmasını önlemek için akan bir musluğun yanında soymayı deneyin.

Badem içi: Tatlı ve pastaların vazgeçilmezi bademlerin kabuklarını rahat soyabilmek için ya bir gece suda bekletin ya da 5 dakika süreyle s›cak suda kaynatın.

Domates: Domatesi bıçakla soymak hem uzun sürer, hem de istediğiniz incelikte soyulmazlar. Domatesleri sıcak suda 1-2 dakika tutarsanız kabukları rahatça soyulur.

Taze patates: Taze patateslerin kabuklarını incecik ve kolayca soymanın pratik yolu ince bir bulaşık teli ile ovalamak. Telin daha önce kullanılmamış olmasına dikkat edin.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Veka Medya

Dijital Medya Yayıncılığı | Tanıtım Yazısı | Backlink | PR hizmetleri | Medya Planlama | SEO | TV Film Program Yapım | E-posta: vekamedya@gmail.com | Web: www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu

Bumerang - Yazarkafe