Balık Turşusu


Malzemeler

4 adet uskumru
1 su bardağı su
1 su bardağı sirke
Yarım su bardağı zeytinyağı
1 adet limonun rendelenmiş
kabuğu, 1 baş sarmısak
1 adet soğan
Bir buçuk tatlı kaşığı tuz
3 adet defne yaprağı
1 dal taze biberiye
1 dal taze adaçayı

Balık Turşusu Yapılışı

USKUMRULARI ızgara yaptıktan sonra ayıklayın. Su, sirke, zeytinyağı, limonun rendelenmiş kabuğu, ayıklanmış bir baş sarmısak, iri kıyılmış soğan, tuz, defne yaprağı, biberiye ve adaçayını bir tencereye alın. Orta hararetli ısıda 1-2 saat pişirin. Kaynadığında ocağın altını kısın. Uskumruları, bu sosa yatırarak 1 gün bekletin.

✎ Mutfağınız için olmazsa olmaz olan her bilgi burada!

Veka Medya

Dijital Medya Yayıncılığı | Tanıtım Yazısı | Backlink | PR hizmetleri | Medya Planlama | SEO | TV Film Program Yapım | E-posta: vekamedya@gmail.com | Web: www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu

Bumerang - Yazarkafe