Terbiyeli Şiş Kebap


Malzemeler

125 gram kuzu eti (but
kısmından)
2 adet sivri biber
1 adet domates
Terbiyesi için:
Yarım diş dövülmüş sarmısak
1 tatlı kaşığı tatlı biber salçası
1 çorba kaşığı sıvıyağ
Tuz, karabiber, kekik

Terbiyeli Şiş Kebap Yapılışı

KUZU etini kuşbaşı doğrayın. Terbiye malzemesini bir kaba alıp karıştırın. Etleri terbiyede 2 saat bekletin. Daha sonra şişlere geçirin. Mangal ateşinde ağır ağır pişirin. Domates ve biberleri mangalda közleyin. Diğer taraftan Adana soğanı ve bulgur pilavı hazırlayın. Pişen kebabı servis tabağına alın. Adana soğanı, bulgur pilavı, közlenmiş biber ve domatesle birlikte servis yapın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Veka Medya

Dijital Medya Yayıncılığı | Tanıtım Yazısı | Backlink | PR hizmetleri | Medya Planlama | SEO | TV Film Program Yapım | E-posta: vekamedya@gmail.com | Web: www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu

Bumerang - Yazarkafe