Limonlu Tavuk


Malzemeler

4 adet tavuk göğsü
2 adet limon
1 adet soğan
1-2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 kutu krema (200 ml)
Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri
Pulbiber, tuz

Limonlu Tavuk Yapılışı

TAVUK etlerini, yapışmaz yüzeyli tavada kendi kendine pişmeye bırakın. Bu arada 2 adet limonu rendeleyin. Soğanı küçük doğrayın. Soğan ve limon kabuğunu, zeytinyağında kavurun. Fırın tepsisine tavuğu yerleştirin. Üzerine soğanlı malzemeyi yayın. Tuz ekleyin. Kremayı dökün. En üste rendelenmiş kaşar peyniri ve pulbiber serpin. Önceden ısıtılmış orta ısılı fırında, üzeri pembeleşene kadar pişirin.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Veka Medya

Dijital Medya Yayıncılığı | Tanıtım Yazısı | Backlink | PR hizmetleri | Medya Planlama | SEO | TV Film Program Yapım | E-posta: vekamedya@gmail.com | Web: www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu

Bumerang - Yazarkafe