Vişne Soslu Ekmek Kadayıfı


Malzemeler

1 porsiyon ekmek kadayıfı
1 su bardağı vişne suyu
1 çorba kaşığı nişasta
2 çorba kaşığı tozşeker

Üzerine: Kaymak, çikolata
ve meyve dilimi

Vişne Soslu Ekmek Kadayıfı Yapılışı

VİŞNE suyu ile tozşekeri bir tencereye alıp kaynatın. Kaynayan karışıma nişasta ekleyip karıştırarak eritin. Tencereyi ocaktan alın. Ekmek kadayıfını karışım ile ıslatın. Ekmek kadayıfını servis tabağına alın. Üzerini kaymak, çikolata ve meyve dilimleri ile süsleyip servis yapın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Veka Medya

Dijital Medya Yayıncılığı | Tanıtım Yazısı | Backlink | PR hizmetleri | Medya Planlama | SEO | TV Film Program Yapım | E-posta: vekamedya@gmail.com | Web: www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu

Bumerang - Yazarkafe