Pastırmalı Et Sarma


Malzemeler

5 adet ince dövülmüş biftek
1 çorba kaşığı hardal
5 dilim çemenli pastırma
5 dilim kaşar peyniri
2’şer adet domates ve sivri biber
Yarım çay bardağı su
Kızartmak için:
Yarım çay bardağı sıvıyağ

Pastırmalı Et Sarma Yapılışı

Etleri düz bir zemine serin ve üzerlerine ince bir tabaka hardal sürün. Üst üste birer dilim pastırma ve kaşar peyniri koyup rulo şeklinde sarın. Etlerin açılmaması için kürdanla tutturun. Sıvıyağda hafif kızartın. Düdüklü tencereye 1 adet rendelenmiş domates ve etleri yerleştirin. Üzerlerine 1 adet halka kesilmiş domates ve sivri biberleri dizin. Suyu ilave ettikten sonra 15 dakika pişirin. Servis tabağına alın ve sıcak olarak servis yapın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

VEKA MEDYA

Dijital Medya Yayıncılığı | Tanıtım Yazısı | Backlink | PR hizmetleri | Medya Planlama | SEO | TV Film Program Yapım | E-posta: vekamedya@gmail.com | Web: www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu

Bumerang - Yazarkafe