Kuşburnu Marmeladı

Malzemeler
1 kg kuşburnu
Bir buçuk su bardağı su
750 gram tozşeker

Yapılışı
Kuşburnunu yıkayıp bir tencereye alın. Üzerine su ekleyip orta ateşte, yumuşayana dek pişirin. Blenderden geçirin ya da bir çatalla ezin. Yeniden tencereye alıp üzerine tozşeker ekleyin. Kıvam alana dek karıştırarak pişirin. Soğuduktan sonra kavanozlara aktarın.


✎ Mutfağınız için olmazsa olmaz olan her bilgi burada!

Veka Medya

Dijital Medya Yayıncılığı | Tanıtım Yazısı | Backlink | PR hizmetleri | Medya Planlama | SEO | TV Film Program Yapım | E-posta: vekamedya@gmail.com | Web: www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu

Bumerang - Yazarkafe