Kremalı Balkabağı Çorbası

Malzemeler
Yarım kg balkabağı, 5 su bardağı et suyu
1 adet kesmeşeker, 2 çorba kaşığı tereyağı
1 paket krema, taze reyhan, tuz
2 çorba kaşığı mısır nişastası
2 çorba kaşığı kavrulmuş badem

Yapılışı
ET suyunu tencereye alarak kaynatın. Kesmeşeker ve tereyağı ekleyerek bir-iki taşım kaynatın. Balkabağını püre haline getirip tencereye ekleyin. Krema, kıyılmış reyhan, tuz, mısır nişastası ve bademi ilave edin. 1-2 karıştırıp ocaktan alın. Sıcak olarak servis yapın.

✎ Mutfağınız için olmazsa olmaz olan her bilgi burada!

Veka Medya

Dijital Medya Yayıncılığı | Tanıtım Yazısı | Backlink | PR hizmetleri | Medya Planlama | SEO | TV Film Program Yapım | E-posta: vekamedya@gmail.com | Web: www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu

Bumerang - Yazarkafe