Deniz Mahsullü Lingune


Malzemeler

1 paket linguine (uzun, ensiz, spagettiden daha yassı bir makarna çeşidi)
4 adet kuru domates
5 yaprak taze fesleğen
4-5 adet porcini mantar
16 adet ayıklanmış karides
2 adet ayıklanmış kalamar
1 çorba kaşığı tereyağı

Deniz Mahsullü Lingune Yapılışı

LINGUINE makarnayı 10 dakika, biraz sulu kalacak şekilde haşlayıp bir kenara alın. Makarna haşlanırken kuru domatesi, fesleğeni, porcini mantarları, karidesi ve kalamarı tereyağında sote ederek pişirin. Hafif sulu haldeki makarnayı diğer malzemelerin içine aktarın. Makarnanın suyu çekinceye dek soteleyin. Sıcak olarak servis yapın

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Veka Medya

Dijital Medya Yayıncılığı | Tanıtım Yazısı | Backlink | PR hizmetleri | Medya Planlama | SEO | TV Film Program Yapım | E-posta: vekamedya@gmail.com | Web: www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu

Bumerang - Yazarkafe