Çıngırtma(Çat Çıngır)


Malzemeler

125 gram tereyağı
2 su bardağı un
4 adet yumurta
Tuz

Çıngırtma(Çat Çıngır) Yapılışı

Tereyağını bir tavaya alıp eritin. Üzerine un ekleyin. Kısık ateşte rengi dönene kadar kavurun. Yumurtaları çırpıp tavaya ilave edin. Tuz katın. Pişince ocaktan alıp servis yapın.

✎ Mutfağınız için olmazsa olmaz olan her bilgi burada!

Veka Medya

Dijital Medya Yayıncılığı | Tanıtım Yazısı | Backlink | PR hizmetleri | Medya Planlama | SEO | TV Film Program Yapım | E-posta: vekamedya@gmail.com | Web: www.vekamedya.com

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu

Bumerang - Yazarkafe